Profesionalka: Ko je žena koja je okončala karijeru Kristijana Štrahea

Žena, čija je atraktivnost pomognuta  mačističkim instinktima, stavila tačku na političku karijeru austrijskog vicelancelara Hansa Kristijana Štrahea najverovatnije je inscenacija zapadnih tajnih službi, tvrdi bečki dnevnik Die presse pozivajući se na ocenu bivših pripadnika austrijskih tajnih službi.

„Profesionalno odradjen profil žene kao i tehničko izvodjenje koje iza svega stoji, ukazuju na apsolutne profesionalce“, navodi list i dodaje da su „ruski kontakti Slobodarske partije bili su velika tema u svetu tajnih službi i pre nacionalnih parlamentarnih izbora“ u Austriji.

Spekulacije oko skandaloznog dogadjaja ne prestaju. Najpre se u nemačkim medijima  tvrdilo da je žena Štraheu predstavljena kao ruska olugarhinja, pa ruska investitorka, a na kraju dolazi već toliko puta oprobani scenario: nećaka (zasad neimenovanog) ruskog oligarha!

Sam Štrahe je na konferenciji za štampu rekao, a sa zadovoljstvom prenose ruski mediji, da se ne radi ni o kakvoj Ruskinji po imenu Alena Makarova, kako tvrde nemački mediji, nego o letonskoj državljanki Evropske unije!

„Pretpostavljena letonska državljanka Evropske unije i njena kći ispričale su da žele da se presele u Beč, nasele se u Austriji i tu investiraju. Preko svog nemačkog poznanika, ona je htela da se upozna sa mnom“, rekao je siroti mačista Štrahe i dodao da ih je sve nemački poznanik pozvao na večeru.

Ali nije tu, kao, naivan samo Štrahe. Svoju desnu ruku Johana Gudenusa, šefa parlamentarne frakcije Slobodarske partije, on je opravdao stresom posle skore smrti oca: „Posebno je odvratan izgovor pod kojim su dve očito podmetnute osobe došle do Johana Gudenusa posle smrti njegovog oca, kad je bio u stanju potištenosti, i ispričala mu da ih zanima lovačka kuća njegove porodice”, ispričao je Štrahe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com