Ludilo: Tužilaštvo objavilo ime lidera ruskih kriminalaca!

Zaharij Kalašov, zvani Šakro Mladi, zvanično je proglašen liderom ruskog kriminalnog sveta. Tom ga je titulom udostojio tužilac u svojoj završnoj reči pred Nikulinskim sudom. To mesto je Šakro Mladi zauzeo posle smrti Aslana Usojana zvanog Deda Hasan, navelo je tužilaštvo a prenosi ruski list Izvestija.

A čime je lider zasluzio lidersku poziciju Konsolidovao je lica koja se profesionalno bave kriminalnom delatnošć, pozabavio se podelom sfera uticaja u kriminalnom svetu…

Na ovu zvaničnu ocenu tužilaštva reagovali su makar i ciničnu, ali bez greške duhoviti forumaši na sajtovima ruskih novina.

Tako jedan koji se potpisuje kao Roman Iljinski kaže: „Može se reći da čak nije drugi čovek posle Putina u RF, nego paralelna grana vlasti koja nema opozicije i oblikuje našu svakodnevnu realnost“. A forumaš koji se potpisuje kao Ljesnaja Cud: „Lica koja se profesionalno bave kriminalnom delatnošću? A o kojoj partiji je to reč?“. Jevgenij Drugov: „Čak je i takav kretino kakav je Mišiko Sakašvili imao dovoljno pameti i hrabrosti da istera sav taj otpad iz zemlje. A naše Jezero je tako duboko prepleteno kriminalom da ne samo da ga ne proteruje nego mu naprotiv daje da cveta i burno se razvija“. Vasiljij Denisov: „On je gradjanin Rusije kud bi ti njega isterao?“. Drugov: „To ti Mišika pitaj kuda je i kako on svoje gradjane proterao…može na Mars“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com