Misterozni kupac kupio kuću u kojoj je odrastao Tramp

Neimenovani investitor iz Njujorka kupio je kuću u Kvinsu u kojoj je odrastao novoizabrani američki predsednik Donald Tramp. Poput njegovog identiteta i suma koju je platio ostaje tajna, mada se zna da je kuća bila ponuđena na prodaju za 1,25 miliona dolara.

Međutim, tajnoviti investitor nema nameru da se useli u kuću u naselju Jamaica Estates, već na njoj želi dodatno da zaradi. Nova aukcija ove kuće biće održana 17. januara, tri dana pre nego što Donald Tramp položi zakletvu i postane predsednik SAD.

Nova cena ove kuće u tudorskom stilu mogla bi biti 3 do 10 puta veća od one od 1,25 miliona dolara, tvrde poznavaoci prilika a naravno zbog Trampove pobede na američkim predsedničkim izborima.

Čak je i Tramp, pre nego što je pobedio na izborima, u jednoj televizijskoj emisiji nonšalantno istakao kako želi da kupi svoju prvu kuću.

Kuću je 1940. godine izgradio Trampov otac Frederik (preminuo 1999. godine), ima dva sprata, pet spavaćih soba, odvojenu garažu i, kako je navedeno u opisu prethodne aukcije, kamin. Iako je Donald Tramp u njoj proveo svega četiri godine, ono što je čini posebnom, barem u novonastaloj situaciji, jeste to što je napomenuta u krštenici Donalda Trampa kao njegovo prvo prebivalište.

Zainteresovani?

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com