Narodni muzej: Kolike će ubuduće biti aerodromske takse

Gradjanima Srbije danas će iz Narodnog muzeja biti saopštena dugo vagana, očekivana i odlagana odluka o koncesionaru Aerodroma „Nikola Tesla“.

Na tender za koncesinara, objavljen februara 2017.godine javila su se četiri ponudjaca.Konačna odluka je trebalo da bude saopštena 25.decembr, pa 29.decembra 2017.godine , pa je najzad, navodno, doneta na sednici vlade sinoć.

A pošto predsednik države nije član vlade, Aleksandar Vučić će danas posetiti Narodni muzej zajedno s premijerkom Anom Brnabic i odatle nas prisvetlitu oko pitanja koje najviše zanima gradjane: hoće li poskupeti aerodromske takse?(Vidi:“ Zagreb: Francuski koncesionar odmah traži povećanje aerodromske takse“).

Aerodrom „Nikola Tesla“ ne spada u aerodrome sa visokim taksama.( Vidi:“ Treba li ukinuti aerodromske takse?“ i “ Deru li aerodromi putnike i avio-kompanije“).

Drugo pitanje, koje bi moglo da nas zanima: kakav će biti budući položaj Er Srbije na Aerodromu datom pod koncesiju i ima li mogući novi položaj veze s najavljenom reorganizacijom te firme.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com