Ostvaruju se ciljevi proklamovane ekonomske politike

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović poručila je sinoć, otvarajuću 30. jubilarnu dodelu nagrada „Beogradski pobednik“ da se pobednicima mogu smatrati svi koji naprave rezultat u onome što rade.

Zorana Mihajlović

Mihajlović je na dodeli nagrada najboljim kompanijama i pojedincima u Skupštini grada Beograda, koju je organizovala Privredna komora Beograda, ocenila da gubitnici retko mogu da pobede a da pobednici nikada ne odustaju, naglasivši da dobitnici ovog priznanja, koji su vredno radili, pokazuju i rezultat Vlade i naš privredni rast.

Ta činjenica je osnovna razlika između njih koji su napravili rezultate i drugih. Svi smo mi pobednici kada napravimo rezultat u onome što radimo, a u prethodne dve godine raste izvoz, društveni proizvod, poboljšava se privredni ambijent, raste sve što smo proklamovali kao ciljeve naše ekonomske politike, istakla je Mihajlović.

Ona je čestitala dobitnicima priznanja uz poruku da je ta nagrada samo još jedna faza u njihovom radu i da je potrebno da nastave da se razvijaju i rastu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com