Podseća vas na nekog: Ruski premijer autor više estradnih hitova

Novoizabrani ruski premijer Mihail Mišustin autor je nekoliko hitova poznatog ruskog pevača Grigorija Lepsa, otkrili su listu Vedomosti izvori bliski premijeru.

U registru Ruskog autorskog društva kao autor muzike hitova „Prava žena“ i „Zola“, koje izvodi Leps, navodi se Mihail Vladimirovič Mišustin, a i godina rođenja se slaže, potvrdio je Vedomostima izvor u Ruskom autorskom društvu.

U biografiji Mišustina navodi se da svira klavir, a svojevremeno mu je šef Sberbank German Gref čestitao rodjendan uz napomenu da malo ko zna da je šef Ruske poreske uprave kompozitor.

Predstavnik Grigorija Lepsa je svojevremeno izjavio da se ime direktora Poreske uprave slučajno poklapa s imenom autora muzike poznatih hitova, ali je pisac stihova za pesme „Prava žena“ i „Zola“ listu Vedomosti potvrdio da je stvarni autor muzike novoizabrani ruski premijer.

Vedomosti su zatražile komentar od predstavnika ruskog premijera.

U Srbiji su zabeleženi slični slučajevi političara, koji su se bavili popularnom muzikom.

Pesme za zvezde estrade pisao je bivši guverner, ministar finansija i ministar privrede Mladjan Dinkić. On je, kao i bivši ministar za ekonomske odnose sa inostranstvom Goran Pitić, svirao u rok sastavu „Monetarni udar“.

Stihove za pesme pevača narodne muzike pisao je bivši direktor i glavni i odgovorni urednik „Politike“ Žika Minović. On se često hvalio da je zarada u početku bila takva da je od nje kupio prvi automobil i plaćao vozača. A onda su mnogi počeli da pišu stihove, pa je konkurencija oborila cenu, pričao je Minović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com