Slučaj Bajden : Deset minuta do propasti

Da je američki televizijski kanal CNN ekspresno priznao poraz aktuelnog američkog predsednika Džo Bajdena u prvom i na njegov sopstveni zahtev prerano održanom televizijskom sučeljavanju s Donaldom Trampom, izazivačem na predstojećim novembarskim predsedničkim izborima- prvoklasna je vest,sama po sebi.

„Ako Džo Bajden izgubi novembarske izbore, istorija će zabeležiti da je trebalo samo deset minuta da se razori predsedništvo.

Da će se politička katastrofa desiti bilo je jasno čim se 81-godišnji vrhovni komandant ukočeno namestio na sceni u Atlanti,osam stopa od bivšeg predsednika Donalda Trampa , a što bi moglo da se preobrati u najsudbonosniju predsedničku debatu u istoriji.

Objektivno, nije bilo slabijeg nastupa od kako su Džon F.Kenedi i Ričard Nikson 60-tih godina započeli tradiciju televizijskih debata, od ovog koji je proizveo Bajden u četvrtak, u televizijskom studiju bez publike.

Nekoliko minuta nakon obračuna,čiji je domaćin bio CNN, u toku je bila potpuna panika medju demokratama zbog ideje da se na izbore krene sa tako minornom figurom na čelu liste“,navodi se u uvodnom delu komentara CNNa koji je plasiran brzo po okončanju debate.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com