Smešna strana sveta: Ja došao, a tebe nema

Politika je stvarno postala cirkus: kandidati za predsednika Ukrajine dogovorili su se o sučeljavanju na najvećem stadionu u Kijevu, ali na to suočavanje neće doći istog dana.

Aktuelni predsednik Petro Porošenko objavio je da svog konkurenta na sučeljavanju čeka 14. aprila.

Glumac i komičar Vladimir Zelenski objavio je da svog i konkurenta Porošenka na suočavanju čeka 19. aprila!

Ukrajinski mediji tvrde da je 19. aprila nemoguća misija – tog dana na istom mestu počinje Sajam knjiga!

Drugi krug izbora održava se 21. aprila. Suočavanje 19. aprila značilo bi suočavanje tik pred izbornu ćutnje kad se utisci iz velikog susreta više ne bi mogli popraviti.

Dva kandidata su se izložila testu na zavisnost od alkohola i droga. Ali rezultati, objavljeni posle nekoliko sati od testiranja, predmet su opšteg negiranja stručnjaka.

Ukrajinski bokser i političar Kličko, pozivajući se na 30-godišnje iskustvo s takvim analizama, objavio je da je za relevantne rezultate potrebno bar 48 časova, a odlučno je mogućnost  brzopoteznog isporučivanja  dokaza u opširnom tekstu je negirala i vd ministarka zdravlja Ukrajine Uljjana Suprun. Ona tvrdi da potrebnu opremu za pouzdane testove na alkohol i drogu u Ukrajini ima samo Antidoping centar Olimpijskog komiteta.

Medicina je, izjavili su konsultovani naučnici, izradila dva markera čije prisustvo svedoči pouzdano o zavisnosti od alkohola, a ne samo o trenutnom prisustvu alkohola u krvi. Koliko se zna, kod Porošenka nisu utvrdjeni.

Sad je Petro Porošenko ponudio da prodje doping test WADA (Svetska antidoping agencija).

Najviše se ovim testiranju smeju ruski mediji. I to je takodje veoma smešno: jer Rusija je isporučila jedan od dokaza da ljude, koji žele da vode celu zemlju, treba testirati na ove opasne zavisnosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com