Smešna strana sveta: Vučićeva stolica u Beloj kući

Zvanična predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova je naročitu pažnju posvetila stolici na kojoj je u petak u Beloj kući sedeo predsednik Srbija Aleksandar Vučić pred američkim predsednikom Donaldom Trampom, koji je sedeo u fotelji za stolom.

Zaharovoj su stolica i položaj Vučića u odnosu na sagovornik zaličili na saslušanje u policiji.

Ona je, kako prenosi gazata.ru, postavila pored fotografije Vučića u Beloj kući, sceni iz filma Pola Verhovena „Niske strasti“ u kojoj Šeron Stoun ispituju u policiji.

“Ako ste pozvani u Belu kuću, a stolica je postavljena kao da ste u policiji, onda treba da zauzmete pozu sa slike 2. Ko god da ste. Verujte mi”, napisala je Zaharova.

Zaharovoj je oštro odgovorio direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić: “A predsednik Srbije nije rekao nijednu ružnu reč o Rusiji. Predsednik je nekoliko sati čekao da ga primi predsednik Rusije. I nije tražio posebnu stolicu (za sebe). Ne dozvoljavam da se vredja ponosna Srbija. Treba da se stidiš”, odgovorio je Djurić a prenosi gazeta.ru.

On je dodao da Zaharova treba da se stidi sto puta pošto je iz sporazuma potpisanog u Vašingtonu samo zahvaljujući Vučiću izbačena obaveza kupovine tečnog gasa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com