Mesi ostaje u Barseloni zbog velike ljubavi i još većih para

Neki su govorili, ali je malo ko verovao, da će ogromna žrtva medicinskih radnika tokom pandemije Covid-19 posramiti fudbalske klubove i učiniti da oni skrate astronomske transferne sume i isto tolike plate.

Nije se dogodilo, pa obični smrtnici ne mogu baš da se užive u nevolje Lionela Mesija (33), šestokratnog nosioca titule najboljeg evropskog fudbalera.

Jer je posle deceniju i po postao nesrećan u FK Barselona, Mesi je bio odlučan da iz kluba ode godinu dana pre isteka važećeg ugovora.

Ugovor je, medjutim, za takav slučaj predvidjao kaznu od neverovatnih 700 miliona evra, ali je Mesiju davao mogućnost da jednom godišnje tokom 20 dana pre 10. juna ode iz kluba bez te kazne.

Klub tvrdi da on taj prozorčić nije iskoristio, a on da je zbog opštih pomeranja zbog pandemije novog koronavirusa i taj termin pomeren.

Nisu se našli.

Pa su ljubav njegove žene i dece prema gradu Barseloni, a njegova ljubav prema klubu, koji mu je „dao sve“, kako je objasnio Mesi za goal.com, učinili da on odustane od odlaska i tako izbegne da se sa klubom ceo život tuži oko neverovatnih 700 miliona evra, koliko bi morao da plati za odlazak pre roka zapisanog u ugovoru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com