Snežana i sedam patuljaka i Ana Brnabić

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić u svom sada već osmomesečnom mandatu dosta se proslavila izbegavanjem odgovaranja na postavljena pitanja, a uz to i kritikovanjem i „podučavanjem“ novinara.

Tako je bilo i danas na prvom oglednom času na kojem se koristio digitalni udžbenik, u Osnovnoj školi Drinka Pavlović u Beogradu, kada su novinari premijerku pitali da li zna ko stoji iza investitora nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu.

„Neverovatno je da ne najavite takvo pitanje i da od mene očekujete da znam ko stoji iza neke Snežane“, odbrusila je novinarima Ana Brnabić.

Inače, „neka Snežana“ je Snežana Mitković, koja se vodi kao investitor objekta koji je maltene preko noći nikao na Pančićevom vrhu na Kopaoniku. Iako planiran kao montažni ski objekat, na Pančićevom vrhu podignuta je zgrada od armirano-betonske konkstrukcije i to na četiri nivoa. Građevinska inspekcija je krajem prošle godine izdala rešenje o rušenju tog objekta, pošto nije u skladu sa propisima, ali je gradnja i nakon tog rešenja nastavljena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com