Šta bi Putin uradio na mestu Nurmagomedova? ISTO!

Ruski predsednik Vladimir Putin čestitao je danas lično šampionu u borilačkim veštinama Habibu Nurmagomedovu pobedu nad Ircem Konorom Mekgregorom.

Nurmagomedov je u Los Andjelesu „rešio glavnu stvar“ i  pobedio dostojanstveno i ubedljivo“.

A povodom tuče, koju je Nurmagomedov poveo posle meča, ruski predsednik je rekao: “Ukoliko nas napadaju izvana, onda ne samo ti, svi mi ćemo priskočiti. Ali bolje je da nas ne dovode dotle”, preneo je reči predsednika Telegram, kanal Kremlja.

Otac šampiona Abdulmanap Nurmagomedov ranije je o tuči izneo malo drugačije mišljenje i najavio da će razgovarati sa sinom kad se vrati u Dagestan.

„I neće biti samo razgovor. Sa njim i ostalim borcima smo se dogovorili: postoje tri gvozdena pravila – poštujte sudiju, protivnika, gledaoce“, rekao je Abdulmanap.

Referišući se na ovu pretnju, Vladimir Putin je Habibu Nurmagomedovu ponudio pomoć: “Zamoliću tatu da te ne kazni strogo”.

Kako su javili sportski mediji, Habib Nurmagomedov je po okončanju boja s Konorom Mekgregorom preskočio ogradu ringa i nasrnuo na Dilana Denisa, sparing partnera Konora Makgregora. Tog trenutka je Mekgregor udario Habibovog brata Abubakara. E onda su na Mekgregora nasrnuli Zubajra Tuhugov i Esedula Emiragaev…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com