Todorić: Potpredsednica Vlade preti u 2 i 30 ujutru

Ivica Todorić, (razvlašćeni) vlasnik trenutno najpoznatije kompanije u regionu, na svom zvaničnom blogu reagovao je na tužbu koju je danas protiv njega podnela potpredsednica Vlade Hrvatske Martina Dalić.

„Zadovoljan sam stoga jer samo DORH (Državno odvjetništvo Republike Hrvatske, prim.aut) može utvrditi činjenicu postojanja neprimerene mail poruke koju je gospođa Dalić uputila 28. marta u 2 sata i 30 minuta jednom članu uprave Agrokora. I gospođa Dalić, i oni koji su radili proveru, jako dobro znaju sadržaj poruke, a DORH-ovi istražitelji lako će utvrditi sve okolnosti i elemente kaznenog dela“, napisao je Todorić na blogu koji je naslovljen sa „Službena web stranica vlasnika koncerna Agrokor“.

Todorić je dodao i da se nada da „gospođa Dalić u tužbi nije zaboravila navesti i pretnje hapšenjem koje je izrekla javno na sastanku sa gospodinom Alvarezom (Antonio Alvarez III, privremeni upravnik Agrokora ispred konsultantske kuće Alvarez & Marshall, prim.aut) još jednom članu uprave Agrokora“.

„Istina će vrlo brzo ugledati svetlost dana, a nadam se da odgovorni neće ni pokušati zamesti činjenice o kojima govorim“, zaključio je Todorić.

Todorić i Dalićeva su se međusobno tužili. Todorić Dalićevu za zloupotrebu službenog položaja, a Dalićeva Todorića za klevetu i ugrožavanje ugleda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com