Ua, Putin nam ne dolazi

Nadgornjavanje izmedju N1 televizije i predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića se nastavlja: večeras je N1 objavila svoje saznanje da predsednik Rusije Vladimir Putin neće doći na svečano otvaranje Hrama Svetog Save, kako se očekivalo, a još gore – neće doći ni ministar inostranih poslova Sergej Lavrov, i zatražila Vučićev komentar.

Vučić nije propustio da cinično podseti na svoj doživljaj odnosa N1 prema njemu, pa je vest i komentarisao: „Više puta sam razgovarao sa Vladimirom Putinom, on jedva čeka da dodje u Srbiju, ali pri tolikom broju inficiranih u Rusiji, nisam video da je putovao u bilo koju zemlju“, rekao je Vučić i dodao da je problem u stvari na našoj strani „20-tak dana nam kasne radovi na Hramu, postavljanje centralnog poda“.

„A što se Lavrova tiče, moraću da vas razočaram, gospodin Lavrov, kako stvari stoje, svakako dolazi u Beograd“, rekao je Vučić.

A onda je poentirao: „Imamo odlične odnose sa Ruskom Federacijom, ali smo na evropskom putu i Srbija je samostalna, slobodna i nezavisna država“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com