Verujte ili ne, kako vam drago: Voz treći put iskliznuo na pruzi Niš – Zaječar

Pošto su Železnice Srbije javno preduzeće, u kome nesumnjivo kadrira Vlada Srbije, za ministarku saobraćaja Zoranu Mihajlović nema izvinjenja: žitelji sela Jasenovik vrištali su „Opasnost“ do neba, voz je, ipak, prošle noći i treći put iskliznio sa šina na pruzi Niš – Zaječar.

„Ako ja moram da dodjem da kažem da se pruga zatvori…“, ovim se rečima nije opravdala ministarka Mihajlović i najavila pokretanje pitanja odgovornosti.

Pruga je, najzad, danas zatvorena da bi bila rekonstruisana.

Žitelji sela Jasenovik, koji su posle prvog slučaja prevrtanja dve cisterne s amonijakom, evakuisani iz svojih kuća, ovih su dana tvrdili da se cisterne s otrovnim sadržajem i dalje voze nesigurnom prugom, samo (tajno)  noću, a suprotno javnim uveravanjima.

One thought on “Verujte ili ne, kako vam drago: Voz treći put iskliznuo na pruzi Niš – Zaječar

  • 16. feb. 2019 at 08:02
    Permalink

    STRAOTA BOŽIJA!

    Gospođo ministarka Mihajlović, glupo je što ste se najzad setili da zaustavite saobraćaj na prugama Timočke krajine, jer ste godinama čekali da izgine narod, stvarno ste idiodi nad idiotima naroda Timočke krajine. Vaši izmišljeni hvalospevi da gradite pruge brzinom 200 km/sat prve u regionu, a nije vas stid da pruge Timočke krajine idu sporije nego svi vi, manje od 20 km/h, je*ali te 200 km/h oni koji su ugroženi-Timočani. Jednom kažite narodu pošteno da niste sposobni ni za šta. Koji ste autoput završili, koju ste prugu doveli da ne ginu ljudi, niste čak ni Tomin kanal Dunav-Solun niste počeli. Sramota je za tu našu elitu, nesposobnu ni da se stidite što nas s tim brukate sramoto i jado glupava, a kupljene diplome i plagijate eto kako donose napredak i profit zemlje. Stidite se malo baš.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com