Vučić o Kamarašu: To sad nije važno, bitno je da je Hestil preuzeo Železaru

Srpski premijer Aleksandar Vučić rekao je da ne namerava da se bavi pitanjem učinka Petera Kamaraša na osnovu „rekla kazala“, već će to rado komentarisati ako bude bilo činjenica.

vučić

„Ne pada mi na pamet da se bavim Kamarašom zbog rekla kazala. Mogu, ako znate da mi kažete nešto činjenično“, rekao je Vučić i dodao da ima tri grupe sa različitim stavovima.

To sada nije važno, rekao je on novinarima u Parizu i dodao da je najvažnije što je kineski partner Hestil preuzeo Železaru i što je ugovor potpisan pre neki dan.

„Važno da su Kinezi preuzeli Železaru i nemam brige oko toga. Nama je najvažnije da Železara postoji, da nije ugašena što su planirani različiti ministri i partije. Važno nam je da u njoj ostaje da 5.000 ljudi i da će da bude profitabilna, da će doprineti najvećem rastu Srbije, a da je država ni na koji način ne finansira“, rekao je Vučić.

Ključni čovek stranog menadžmenta u Železari Smederevo Peter Kamaraš uputio je more pisama i dokumenata na adrese mnogih novinara u kojima proziva imenovane i neimenovane predstavnike Železare ali i neke predstavnike Vlade Srbije, recimo ministra privrede Željka Sertića.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com