Zašto Srbi ne mogu u crnogorsku vladu?

Jedan od lidera koalicije „Za budućnost Crne Gore“ i predsednik Demokratske narodne partije Milan Knežević rekao je u intervjuu za TV Vijesti da se neminovno cepanje Pokreta Evropa može zaustaviti ako mandatar za sastav crnogorske vlade Milojko Spajić nastavi razgovore s koalicijom Za budućnost Crne Gore, „tamo gde smo stali“.

„Spajić nam je 19.avgusta rekao da ima ozbiljan pritisak od njemačkog ambasadora, da su to veoma neprijatne situacije, da gospodin ambasador Felton viče na njega… Mandić i ja smo mu rekli da idemo zajedno kod tog čovjeka. Koliko god da se mi ne slažemo, nećemo pustiti niko da viče na tebe“, „rekao je Knežević.

Knežević je rekao da koaliciji“ Za budućnost Crne Gore“ pripada sedam resora u vladi i mesto predsednika Skupštine.

„Sad treba da budemo srećni što dobijamo manje od svih ostalih. Šta je to nego diskriminacija i odredjena vrsta fašizma. Ne mislite da treba da donesemo cvijeće i da se zahvalimo nekome što glas Srba u Crnoj Gori vrijedi manje od svih ostalih naroda“, rekao je Knežević.

Knežević je rekao da su Mandiću i njemu Milojko Spajić i Branko Krvavac rekli da u oktobru neće moći da isplate plate i da će morati da se zaduže 500 miliona evra i da iznesu Elektroprivredu na Londonsku berzu.

„Znači neće Milan Knežević da je da Alekdandru Vučiću i Siniši Malom ili bilo kome nego su oni izasli5sa projekcijom šta hoće da urade sa Elektroprivredom“, rekao je Milan Knežević u intervjuu za TV Vijesti.

On je rekao da bi bio u vladi sa Bošnjacima, Albancima i Hrvatima, ali da neko od njih ne želi koaliciju „Za budućnost Crne Gore“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com