Zašto Stefanović nije na KZŠ? Odgovor: A zašto nije Bata Gašić?

Uz tvrdnju da je ministar odbrane Nebojša Stefanović koordinator Saveta za nacionalnu bezbednost, novinar N1 je večeras pitao zašto Stefanović nije na konferenciji za štampu pošto se pretpostavljalo da će doći i kome su nošeni snimci razgovora Vučića i članova njegove porodice?

„Vi ste pretpostavljali da će doći? On nije koordinator Saveta nego Biroa. Sve dok je na toj funkciji (ministra odbrane), ostaje na čelu Biroa. Bio je na sednici. A ovde nije ni Bata Gašić, pa što niste pitali. Ima tužilac sve, radiće svoj posao u skladu sa zakonom. Imali smo veoma dobar razgovor i sa ministrom odbrane i sa šefom generalštaba“, rekao je Vučić.

Vučić je, medjutim, odlučno od medijskih spekulacija branio jednog od svojih bliskih saradnika Novaka Nedića.

Novinarka Krika je tražila od Vučića da komentariše intervju bivšeg potpredsednika Uprave FK Partizan Vladimira Vuletića KrIku.

U tom intervjuu, Vuletić je optužio Nedića da je on navijačku skupinu Veljka Belivuka uveo u svoj sukob sa Žarkom Zečevićem za moć u Partizanu.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin i Aleksandar Vučić su se dopunjavali: „Vuletića treba da bude sramota zbog onoga što je radio u Partizanu. Treba da se stidi“, „Ma gde će da se stidi!“.

„Koliko god da ste vi nepristojni, to mi daje dodatnu energiju… Koliko god da ste nevaspitani i nepristojni od mene nećete dobiti ni povišen ton, ni psovku, zato što ne vredi“, u tom se stilu Vučić obraćao novinarki.

„Novak Nedić je jedan od mojih bliskih saradnika. A počinio je krivično delo koje? Zašto vi ne podnesete krivičnu prijavu? Uveren sam kad od tako uglednih lica dodje krivična prijava… Novak Nedić godinama nije ni na stadionu, ni na tribinama. Vuletić je bio snalažljiviji sa tom kriminalnom grupom“, rekao je Vučić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com