Predsedniče, kad ćete se oženiti?

Na današnjoj konferenciji za štampu ruskom predsedniku Vladimiru Putinu postavljeno je direktno pitanje: Kada će se oženiti i kime?

Putin je novinara upitao da li je on sam oženjen? Kad je dobio potvrdan odgovor:

„Znači hoćete da i meni bude kao vama. Dobro“.

Ruski predsednik je smejući se ocenio da se radi o ličnom pitanju, ali:

„Jednom ću,  kao čovek od reda, morati to da uradim , rekao je Putin.

Vladimir Putin se sa suprugom Ljudmilom razveo 2013. godine, posle 30 godina braka.

Pitanje sledeće ženidbe postavljano mu je i na prethodnim konferencijama za štampu.

On je jednom od tih prilika odgovorio da „još nije udao ni bivšu ženu“, a onda je ispričao kako ga je jedan strani kolega (on nije rekao, ali su svi pomislili na Silvija Berluskonija) pitao da li je zaljubljen. Pošto je Putin, po sopstvenim rečima, odgovorio potvrdno, njegov kolega je pitao: „A zna li ona nešto o tome“. Da, odgovorio je Putin. Onda dobro, inače bih se zabrinuo, rekao je ovaj.

U svetskoj i ruskoj javnosti se Vladimir Putin dovodio u vezu s bivšom ruskom gimnastičarkom Alinom Kabajevom. Čak se spekulisalo da imaju dvoje zajedničke dece, ali je Kabajeva u jednom intervjuu kategorično izjavila da ona dece nema.

Odnos Putina i Kabajeve predmet je duhovitih komentara na forumima online izdanja ruskih medija, pa je jedan učesnik, po osnivanju američkog pokreta #MeToo, napisao kako jedva čeka da memoare napiše Alina Kabajeva.

U poznatoj kontakt-emisiji poznatog ruskog novinara Vladimira Solovjova, nesumnjivo bliskog ruskom predsedniku, ovaj se pre par meseci šaljivo na opasku jedne sagovornice da „ne namerava da se udaje za predsednika“ osvrnuo tvrdnjom: “Ali da znate, trenutno je slobodan“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com