Putin : Nismo još pravo ni počeli, ali svetski poredak na američki način je gotov

Izjava bivšeg predsednika Poljske Leha Valense da Rusiju treba rasčlaniti i svesti na 50 miliona stanovnika, potvrdila je rusko poimanje namera Zapada, a izjavom Vladimira Putina o neizbežnom slomu postojećeg medjunarodnog poretka na američki način, formulisani su ciljevi Rusije.

„Danas mi slušamo kako nas hoće da pobede na bojnom polju. I šta da na to kažeš? Neka probaju. Mi smo već mnogo slušali kako Zapad hoće da ratuje s nama ‘do poslednjeg Ukrajinca’. To je tragedija za ukrajinski narod, ali, izgleda, da sve ide u tom pravcu. Ali svi treba da znaju da mi još ništa ozbiljno nismo ni počeli „, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku s članovima Vlade Rusije.

On i dalje tvrdi da nije Rusija nego je Zapad izazvao rat u Donbasu, Zapad je hteo da isprovocira konflikt kako bi prešao na novu etapu borbe s Rusijom, novu etapu zadržavanja Rusije…I rat je počeo sankcije su uvedene.

„Oni je trebalo da shvate da su izgubili već da početkom naše specijalne vojne operacije, zato što njen početak znači i početak kardinalnog sloma svetskog poretka po – američki. To je početak prelaska od liberalno – globalističkog američkog egocentrizma ka stvarno mnogopolarnom svetu „, rekao je Putin

“ I treba shvatiti da se taj proces više ne može zaustaviti „, zaključio je on.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com