Smešna strana sveta: Ruski recept za poboljšanje genetskog fonda

Izgleda da nema masovnih dogadjaja, muzičkih ili sportskih, a da ih ne prati neka nuspojava upitnih posledica: ako već mora, onda bolje seks nego alkohol ili, daleko bilo, droga.

Da bi takav stav trebalo dugoročno podržati zaključila je, tvrdi ruski portal Sport-ekspres, izvesna Ljudmila, prodavačica u jednoj apoteci u Njižnjem Novgorodu, pa je bušila kondome pre nego što ih je prodavala stranim navijačima.

Kako mrtvo ozbiljno informaciju Sport-ekspresa prenose mnogi ruski mediji, 62-žena je izjavila da je to uradila kako bi poboljšala genetski fond Rusije.

”Jeste videli naše alkose? A videli ste kakve su nam delije došle? Visoki, vitki, sportski tipovi. Neka podele genetsko nasledje s nama. Njima samo zadovoljstvo, a mi, videćete, dobićemo sasvim drugačije sledeće pokolenje“.

Da li je ovo neki ruski Njuz.net ili šta je, tek Sport-ekspres tvrdi da je žena sama dala doprinos ruskom genetskom fondu za vreme i posle Olimpijade 1980. godine, a sad smatra da će ovako obezbedjeni potomci doprineti i moralu Ruskinja:

„Videli biste, manje bi se smucale, nema smucanja kad imaš dete. Biće pristojne devojke, a ne ovo što je sad – sramota“.

Nema reči o tome kako je ova genetičarka razotkrivena, ali Sport-ekspres tvrdi da protiv nje nije vodjen disciplinski postupak – sama je dala otkaz.

U Njižnjem Novgorodu igrale su reprezentacije Hrvatske, Argentine, Južne Koreje, Švedske, Švajcarske, Kolumbije, Engleske i Paname.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com