Smešna strana sveta: Šta je kandidat bez brkova?

Kandidat za predsednika Rusije Pavel Grudinjin bio je tako uveren u svoj rezultat da je na njega uložio ono što nijedan muškarac ne bi – brkove.

Grudinjin, koji je bio kandidat Komunističke partije RF, kladio se s novinarem Jurjem Dudom da će obrijati brkove ukoliko na izborima dobije manje od 15% glasova izašlih birača. Ukoliko, medjutim, dobije taj procenat ili više dužan je bio da se na ćelavo obrije novinar Duda.

Grudinjin je osvojio drugo mesto na jučerašnjim izborima, ali sa 11,8% glasova. Sad se sva sila medija na čelu s narečenim Dudom udružila da obrije Grudinjina.

Objavljuju se montaže njegovog lica bez brkova, gazeta.ru ima puno razumevanje za osetljivost ispunjenja opklade, ali brkovi su brkovi, ali reč je reč, čast je čast.

Grudinjin, medjutim, izvrdava: Ako Duda pred TV kamerama izjavi da su izbori bili pošteni, on Grudinjin će brkove obrijati, kako je obećao!

Predsednički izbori, koji su, paradoksalno, praćeni s uzbudjenjem jednakim potpunoj izvesnosti rezultata, sad prerastaju u novu „gonku“, što bi rekli Rusi – ko će obrijati Grudinjina!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com