Tramp o samitu s Putinom: Ni Moskvu da dobijem, zavidljivcima bi bilo malo

„Na žalost, ma koliko ja uspešan bio na samitu, da mi daju čak i veliki grad Moskvu u vidu nadoknade za sve grehe i nesreće koje je počinila Rusija za sve te godine, mene bi kritikovali da to nije dovoljno i da sam morao da dobijem i Sankt Peterburg pride“, napisao je američki predsednik na svom Tviter nalogu pred sutrašnji susret s ruskim kolegom Vladimirom Putinom.

On je rekao da su većina medija u SAD neprijatelji naroda, a da Demokratska partija zna kako da mu smeta, ali je izrazio nadu da će „ta mržnja i razdor u našoj zemji jednog trenutka proći“.

Na reči američkog predsednika reagovali su Rusi Internet komentarima. Jedan ga je podsetio da u Americi već imaju i Moskvu i Petrograd i to još nekoliko. A jedan je imao još ozbiljnije podsećanje: svi pokušaji da se uzme Moskva, završavali su paradom ruske vojske u glavnim gradovima država koje su htele da promarširaju našim Crvenim trgom.

Samit Tramp-Putin počinje danas u 13.15 u glavnom gradu Finske Helsinkiju. Dva predsednika će, najavljeno je, razgovarati o Siriji i Ukrajini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com