Verujte ili ne, kako vam drago: Alina Kabajeva rodila dvojke

Njenom ličnošću  i navodnom vezom  s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom bave se već godinama i najozbiljniji mediji na svetu, dosad na nivou intrige.

Takva je i jutrošnja vest: bivša ruska gimnastičarka Alina Kabajeva je 7. maja u 10 ujutro u moskovskoj akušerskoj klinici Kulakova rodila dvojke, tvrdi Dom2Life.ru. Dobila je dva dečaka.

Izdanje tvrdi da je porodjaj obavljen na četvrtom spratu klinike, koji je potpuno ispražnjen, i uz veliko obezbedjenje.

Kabajeva je u par intervjua demantovala ranije vesti da već ima decu i saopštila je da ne namerava uskoro da ih ima.

Ona je juče napunila 36 godina.

Bivša gimnastičarka sada je zaposlena kao rukovodilac u medijima. Predsednik je Saveta direktora „Sport – ekspres“ i saveta direktora „Nacionalne medijske grupe“.

Porodični status ruskog predsednika Vladimira Putina predmet je velikog interesa zapadnih medija, ali zanimljivo, dosad nije utvrdjen ni pouzdan identitet njegove dve kćeri iz razvedenog braka s Ljudmilom Putinom. Uz tolike tajne službe.

Dve žene, Marija Voroncova i Katarina Tihonova, koje su zapadni mediji identifikovali kao kćeri Vladimira Putina, obe zaposlene u naučnim institucijama u Moskvi, tokom prošle godine su se, povodom svog posla, pojavile u ruskim državnim medijima.

Spekulisalo se da je to prvi korak njihovog izlaska iz senke.

Kao što se spekulisalo da se ruski predsednik uskoro predstaviti prvu damu Rusije, pošto je na pitanje kada će Rusija dobiti prvu damu, na konferenciji za štampu odgovorio da će kao čovek od reda jednom to morati da učini (naime, da se oženi).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com