Za šta se sve može dobiti otkaz: Svadba

Čečenski lider i redovni gost novinskih naslovnih strana Ramazan Kadirov oštro je na društvenim mrežama demantovao da je njegov ministar informacija Šaid Žamaldaev popio otkaz zbog jedne svadbe! Kadirov je ljutito podvukao da bi i tu i ostale informacije o spornoj svadbi trebalo preispitati, a naročito ko je finansirao gospodu liberale, kako je rekao, koji su napravili buru u čaši vode.

Bura je napravljena kad su mediji objavili da je 17- godišnja Čečenka, protivno svojoj volji, udata za 57-godišnjeg mladoženju. Imena i jednog i drugog navodnog supružnika su navedena.

„Pred ljubavlju se pokoravaju svi uzrasti…Mnogi poznaju Viktora Jevrofejeva. Pametan, mudar čovek. Žena mu je mladja 40 godina. Andrej Končalovski je od supruge stariji 36 godina. Vladimir Šainski samo 41 godinu. Gradski 33 godine, Gordon 30 godina, Dibrov 31 godinu. A Ala Pugačova, koju svi vole, za muža je uzela Maksima Galkina, koji je mladji 27 godina. I srećni! Nikoga to ne uzbudjuje, niko ne traži proveru Istražnog komiteta i tužilaštva…Lujza Gojlabijeva i Nažud Gučigov odlučili su da naprave svadbu. Razlika je 30 godina. Roditelji devojke su blagoslovili tu vezu. Ali neke novine su rešile da zaštite Lujzu. Pridružile su im se druge. Sredstva masovnih komunikacija nabijena lažima…“

I dečji ombudsman je utvrdio da kršenja prava deteta nije bilo. Ah, da – Žamaldaev je premešten na drugu dužnost pošto je više puta sam to tražio. Sad mu je udovoljeno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com