BG: Postavljen kamen temeljac za novi poslovni centar, Vip najveći zakupac

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, glavni gradski urbanista Milutin Folić i izvršni direktor kompanije „MPC Properties“ Tomas Viladsen položili su danas kamen temeljac na mestu budućeg poslovnog objekta „Navigator Business Center“ u Bulevaru Milutina Milankovića.

navigator

Gradonačelnik je rekao da će poslovni centar, površine 22.000 kvadratnih metara, biti završen 1. oktobra 2016. godine i da je ta investicija vredna 20 miliona evra.

navigator2

„Kompanija MPC Propreties, jedna od najvećih koja se bavi nekretninama u Srbiji, počela je svoju prvu investiciju nakon 2009. godine u Beogradu. Za nas je to veoma važno, jer pokazuje da se poverenje investitora u naš grad vratilo. Očigledno je da se privreda pokreće, kao i investicije, a potvrda je i to što je više od 50 odsto poslovnog prostora ovog objekta već iznajmljen“, istakao je Mali.

Prema njegovim rečima, u proteklih sedam meseci izdato je oko 450 građevinskih dozvola.

navigator3

Tomas Viladsen je naglasio da se radovi izvode po najvišim ekološkim, tehničkim i građevinskim standardima, kako bi zakupcima bio ponuđen moderan poslovni prostor.

On je rekao i da će u prizemlju poslovne zgrade biti i obdanište za 120 dece, koje će biti na raspolaganju roditeljima zaposlenim u poslovnom centru Navigator.

navigator4

Najveći zakupac je kompanija Vip mobajl.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com