DMO Dunav na 38. Sajmu turizma u Beogradu

Destinacijska menadžment organizacija Dunav predstaviće se na 38. Sajmu turizma u Beogradu, koji se održava od 18. do 21. februara, i to ponudom devet vojvođanskih opština.

restoran Dunav

Posetiocima Sajma turizma će svakog dana, od 13:00 do 17:30, biti predstavljeni turistički paketi tih opština uz, kako su najavili iz ove organizacije, gastro show, degustacije i razne animacije.

U četvrtak će Bač, Bačka Palanka i Bački Petrovac predstaviti svoju ponudu pod sloganom „Kulturne znamenitosti i gastronomija u naručju Dunava“, dok će u petak pod sloganom „Oseti život na obodu rečnih kanala“ svoju ponudu prezentovati Srbobran, Bečej i Žabalj. U subotu, posetiocima Sajma turizma u Beogradu, na štandu DMO Dunava predstaviće se Sremski Karlovci, Beočin i Irig uz poruku „Ukusi Fruške gore“, dok će Žabalj i Titel biti u središtu pažnje u nedelju, sa sloganom „Zavrti pedalu u srcu Vojvodine“.

Na štandu će biti organizovana nagradna igra za posetioce, a  izvlačenje nagrada predviđeno je u četvrtak, petak i subotu u 17.30 časova. Dnevno će biti podeljeno više od 20 nagrada koje su obezbedili turistički subjekti predstavljenih opština (noćenja sa doručkom, ručkovi, večere, golf demo dan, turistička razgledanja, ulaznice za pojedine objekte, brojni tipični proizvodi sa ove destinacije).

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com