EKSKLUZIVNO: iPhone 6 uskoro u ponudi VIP-a!

Vip mobile čeka zeleno svetlo Regulatorne agencije za telekomunikacije (RATEL) kako bi u svoju ponudu uvrstio iPhone 6, rečeno je za portal Ekonomske Vesti u toj kompaniji.

„Prema važećim propisima, u obavezi smo da sačekamo da Regulatorna agencija za telekomunikacije i poštanski saobraćaj izda potvrdu o usaglašenosti iPhone uređaja sa odredbama pravilnika o radio i telekomunikacionoj opremi. Pomenuti administrativni postupak je neophodan za legalni uvoz svakog, pa i ovog telefona. U rešenju RATEL-a biće naznačeno i koji će model iPhone uređaja moći prvi da se prodaje u Srbiji“, rekli su u Vipu.

Vip mobile raspolaže određenom količinom najnovijih smartfonova Epla putem Telekom Austrija grupe, čiji je član.

„A1 Telekom Austrija je iPhone 6 lansirao 24. septembra i odmah su nam ustupili određenu količinu za testiranje uređaja u Vip mreži kako bismo u potpunosti bili spremni za launch“, precizirali su u Vipu za Ekonomske Vesti.

Oni dodaju da Telekom Austrija grupa na većini svojih tržišta u ponudi ima iPhone tako da poseduju „potrebno znanje i iskustvo u njegovom poručivanju, kreiranju ponude i marketiranju“.

VIP mobile će korisnicima u Srbiji iPhone 6 ponuditi da 12 mesečnih rata kroz postpaid račun.

Podsetimo, Telekom Srbija je još u martu za proleće najavio iPhone u svojoj ponudi, ali to se još nije dogodilo.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com