Telekom Srbija (još) priprema dolazak iPhone-a

Iako su još u martu za proleće najavljili prodaju iPhone-a u Srbiji, Telekom Srbija do danas u svojoj ponudi nema ove smartfonove. Kako su za Ekonomske Vesti rekli u toj kompaniji intezivno se radi na stvaranju „svih preduslova za početak prodaje iPhone-a na našem tržištu“.

„Početak prodaje na tržištu Srbije zavisi od strogih procedura koje primenjuje kompanija Apple. Mi verujemo da će uskoro sve biti završeno i da ćemo na zadovoljstvo korisnika obezbediti ove telefone u našoj ponudi“, rečeno nam je u Telekomu Srbiju, ali nisu mogli da preciziraju datum kada će se u poslovnicama MTS-a naći ovaj telefon.

Sa tehničkog i komercijalnog aspekta Telekom Srbija je spreman, kažu u toj kompaniji.

„Zajednički cilj kompanija Telekom Srbija i Apple je da korisnicima iPhone-a na tržištu Srbije omogućimo potpuno korisničko iskustvo, identično iskustvu korisnika mobilnih operatora širom sveta“, zaključili su u Telekomu.

Podsetimo, prestižni iPhone 6, koji je iz više razloga zaludeo praktično ceo svet, ne može se „legalno“ kupiti u Srbiji, a isti slučaj je i sa prethodnim verzijama ovog smartfona. Sredinom marta Telekom Srbija je objavila da je potpisala ugovor sa Eplom i da će „već ovog proleća ovaj prestižni smartfon biti u mt:s ponudi“. Na veliku žalost ljubitelja ovog američkog brenda to se do dana današnjeg, a već je jesen, nije dogodilo.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com