Namibija dolazi na Sajam turizma u Beogradu

Namibija i Malezija ove godine će po prvi put predstaviti svoje turističke ponude na Sajmu turizma u Beogradu, saopštili su organizatori.

Sajam turizma 2

„Namibija, jedna od najmlađih država u najstarijoj pustinji na svetu koja se prostira obalom Atlantskog okeana, obiluje mestima i prizorima koji turistima oduzimaju dah. Turizam je jedan od temelja privrede Namibije, a ekoturizam nudi pogled na netaknutu prirodu i jedinstven doživljaj za putnike. Brojne i raznolike ponude u divljinama zemlje nude mogućnosti za sportski lov, ekstremne sportove poput skydivinga, surfovanje po dinama i off-road vožnje“.

„Malezija, sa epitetom ‘Istinsko lice Azije’, zemlja je fascinantne kolonijalne istorije, bogate kulturne i geografske raznolikosti, neukroćene prirode, egzotičnih vrsta biljaka i životinja. U turističke atrakcije spadaju: nacionalni parkovi, Naučno-istraživački centar, kao i mnogobrojne destinacije za ronjenje.“

Podsetimo, Sajam turizma u Beogradu ove godine se održava od 18. do 21. februara, pod sloganom „Gde još niste bili?“. Ova velika manifestacija biće tradicionalno održana na Beogradskog sajmu, a organizatori su najavili učešće oko 1.200 izlagača iz 53 države.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com