Opremite dom: Popusti na Sajmu građevinarstva SEEBBE do 30 odsto

Izlagači iz skoro 30 zemalja na Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE u Beogradu, koji je danas svečano otvoren, nude popuste od 5 do 30 odsto.

„Sajam je idealna prilika da građanstvo po najpovoljnijim cenama i specijalnim uslovima kupe materijale, proizvode i alate za renoviranje, restauraciju i rekonstrukciju, gradnju, kao i opremanje enterijera i eksterijera. Za svoje proizvode i usluge izlagači Sajma građevinarstva pripremili su ekskluzivne sajamske pogodnosti i popuste od 5 do 30 %, kao i posebne uslove plaćanja i mogućnost kupovine na kredit“, saopštio je press tim Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE.

U hali 1 Beogradskoj sajma posetiocima se nude profili za stolariju, staklo i staklene fasade, vrata i prozori, kapije i ograde, mašine različitih namena…

Hala 1A okuplja proizvođače opreme za uređenje enterijera, eksterijera i osvetljenja.

U hali 2 predstavljeni su materijali za gradnju, betonski proizvodi, uređaji za klimatizaciju i grejanje, alati za građevinarstvo, kao i mašine i uređaji za industriju građevinskog materijala.

Posebno zanimljiva građanima može biti ponuda na C nivou hale 2 – keramička galanterija, nameštaj za kupatila i oprema za bazene i saune.

U halama 3 i 3A nalaze se proizvođaci i zastupnici proizvođača termo, hidro i zvučne izolacije, a u ponudi su i materijali za završne radove – boje, lakovi, mešavine i molerski alat.

Profili za stolariju i fasade, kao i galanterija za opremanje – roletne, trakaste zavese, venecijaneri, podne i zidne obloge nalaze se u hali 4.

Radno vreme Međunarodnom sajma građevinarstva SEEBBE je od 10 do 19 časova od danas do subote, dok je u nedelju radno vreme od 10 do 17 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara,  za grupne posete 200 dinara, a parkinga 100 dinara po satu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com