Pajtić: Ne znam vlasnika Telepromptera

Lider DS i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić odbacio je navode da je vlasnik sajta Teleprompter, koji je pokrenuo aferu prisluškivanje, njegov prijatelj.

Pajtić

„Ne znam ni kako čovek izgleda“, rekao je Pajtić novinarima i dodao da pretpostavlja da je Redžepović odbio poligraf kako bi zaštitio izvor informacije.

Pajtić tvrdi da prisluškivanje nije organizovala opozicija, već „neko blizak režimu“, te da su se nakon pojavljivanja te afere „čule razne priče koje nemaju nikakve veze sa ova dva pitanja“, prenosi Tanjug.

„Čuli smo izjave na istoj konferenciji za štampu ministra policije kako je gospodin Vučić od 2008. do 2012. nezakonito prisluškivan, a posle njega direktor BIA kaže da od 2003. nije moguće protivzakonito prisluškivanje. Dakle, na istoj konferenciji za štampu oni govore dve potpuno suprotne stvari koje se isključuju”, rekao je Pajtić.

On je ponovo postavio pitanje ko ga prisluškuje, odnosno ko ga je prisluškivao i po čijem nalogu – da li državnih institucija ili, kako je rekao, paradržavnih struktura.

„Nećemo odustati od potrage za istinom i nećemo odustati od postavljanja dva jednostavna pitanja na koje još nismo čuli odgovor. Dakle, ko me je prisluškivao i po čijem nalogu“, rekao je on.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com