Policija ispituje regularnost poslednjeg kola igre na sreću Loto

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija na osnovu zahteva nadležnog tužilaštva već saslušala šest osoba povodom sumnji u regularnost izvlačenja brojeva u igri na sreću Loto.

mup

Stefanović je u izjavi za agenciju Tanjug rekao da su među saslušanima članovi komisije, voditeljka emisije, kao i tehničko osoblje zaduženo za grafički prikaz brojeva i rukovođenje radom bubnja.

Njih petoro je i poligrafski testirano, a o rezultatima ispitivanja smo odmah obavestili nadležno tužilaštvo, naveo je ministar.

On je potvrdio da će danas biti poligrafski testirano još pet osoba, kao i da će se obaviti i veštačenje loptica korišćenih prilikom izvlačenja brojeva.

Zaplenili smo računarsku opremu, kao i diskove na kojima se nalaze podaci o svim uplatnim listićima iz Srbije, a ukoliko bude potrebno, putem međunarodne pravne pomoći zatražićemo i informacije od drugih država, ukazao je Stefanović.

Policija je, kako je istakao, odlučna da utvrdi sve okolnosti i činjenice u vezi sa izvlačenjem, kao i to da li je bilo nekih zloupotreba, a o rezultatima istrage javnost će biti obaveštena po njenom završetku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com