Postavljen kamen temeljac za izgradnju hotela „Hilton“

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon postavljanja kamena temeljca za izgradnju hotela „Hilton“ u Beogradu, da ovaj čin svrstava prestonicu Srbije među najbolje gradove na svetu.

vučić

Vučić je tom prilikom izrazio zadovoljstvo time što „Hilton“ gradi hotel u Beogradu, jer je to, kako je ocenio, pokazatelj da se Beograd i Srbija menjaju.

Prema njegovim rečima, godinama nije bilo međunarodnih hotela sa pet zvezdica koji bi došli u Beograd, a to se sada menja jer naša zemlja postaje značajna turistička destinacija.

Premijer je naveo da ostaje još da se reši pitanje fasada oko hotela, i najavio da je Vlada spremna da pomogne kako bi velelepna zgrada „Hiltona“ bila još istaknutija i još više došla do izražaja.

On je rekao da „Hilton“ nije samo vodeći hotelski brend, već više od toga, i napomenuo da je naša zemlja u prošloj godini imala 11 odsto više turista, a u prva dva meseca ove godine 13 odsto gostiju više.

Prema njegovim rečima, uspeh u turizmu uvek počiva na stabilnosti, pri čemu nema stabilnosti ukoliko živimo u regionu u kojem nema mira i sigurnosti za potencijalne turiste.

Zato će, kako je naveo, naša zemlja biti stub stabilnosti u čitavom regionu zapadnog Balkana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com