Romima isključuju struju jer su pristalice SPS-a!?

Teško da u našoj državi postoji interesantnije vreme od predizborne kampanje. Barem kada su optužbe između stranaka u pitanju.

struja

Tako je, primera radi, u Surdulici aktuelno pitanje isključenja struje građanima zbog političkih afiniteta. Naime, Socijalistička partija Srbije tvrdi da se u tom mestu građanima isključuje struje samo zbog toga što su njihove pristalice.

Kako prenosi portal Južne vesti, SPS tvrdi da radnici Elektrodistribucije u selima Surdulice, u kojima pretežno živi romska populacija, ovih dana „rade punom parom i da svim politički neopredeljnim domaćinstvima, a naročito članovima SPS-a kji imaju bilo kakva dugovanja prema njimu, isključuju struju“.

„Nakon isključenja aktivisti SNS-a obilaze domaćinstva, uslovljavajući ih da glasaju za SNS kako bi im uključili napajanje električnom energijom i oprostili dug. To se naročito dešava u selu Binovce, gde ima više članova SNS-a koji imaju dugovanja od preko 50.000 dinara, a nisu isključena sa mreže, dok je predsedniku Mesnog odbora SPS-a Binovce Zoranu Mladenoviću i mnogim drugim političkim neistomišljenicima električna energija isključena zbog duga od 14.000 dinara, iako su podaci iz računa netačni“, tvrde socijalisti.

S druge strane, iz Srpske napredne stranke poručuju da su u pitanju „besmislene insinuacije“ Ivice Tončeva, lidera socijalista u Surdulici.

Igor Kostić, potpredsednik Opštinskog odbora SNS-a i direktor tamošnje Elektrodistribucije, dodao je i da bi Tončevu „bilo najbolje da vodi računa sa kim se druži“ jer su, tvrdi on, kod njegovih „bliskih saradnika i prijatelja“ utvrđene krađe struje.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com