Wi-Fi u svim avionima Er Srbije do kraja godine

Svi avioni Er Srbije do kraja ove godine biće opremljeni Wi-Fi signalom, najavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je ujedno i predsednik Nadzornog odbora ove kompanije.

er srbija

Mali je ovu najavu dao tokom otvaranja Premijum salona na Aerodromu Nikola Tesla, koji će 24 sata dnevno biti otvoren za putnike biznis klase Er Srbije, kao i Silver, Gold i Platinum članovi ove avio-kompanije, ali i članove Etihad Guest programa lojalnosti.

„Naš današnji događaj pokazuje da smo potpuno posvećeni da još više podignemo lestvicu koju je Er Srbija podigla u regionu kao najbolja avio-kompanija i da želimo da još više poboljšamo kvalitet naše usluge. I zato otvaramo ovaj Premijum salon danas i zato ćemo, ako se ne varam, do kraja godine imati i Wi-Fi sistem u svim avionima Er Srbije“, rekao je Mali, a prenosi portal Tango Six.

Kako Tango Six saznaje, Wi-Fi sistem će imati i mogućnost distribucije sadržaja putem svog servera u avionu, pa će ovako Er Srbija dobiti i „in-flight entertainment“ bez hardverskih instalacija.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com