Bajden nazvao novinara kučkinim sinom

Novinar Fox News Piter Dusi i inače nije omiljeni lik američkog predsednika Džo Bajdena, a sad ga je izveo na čistinu s pristojnosti i poštovanjem, osobinama po kojima se navodno Bajden razlikuje od svog prethodnika Donalda Trampa, koga je inače Fox News podržavao, zabeležili su mediji širom sveta.

Povodom sastanka Saveta za zaštitu konkurencije u Beloj kući, Piter Dusi je Bajdenu dobacio pitanje : “ Da li biste odgovorili na pitanje o inflaciji? Da li vam je to političko breme pred predstojeće izbore za Kongres“?

Bajden je sebi u bradu promrmljao : Ne, baš je velika prednost :veća inflacija! Kakav glupi  kučkin sin“.Ali mikrofon je bio uključen.

Kako prenose evropski mediji, Dusi se u nastupu za svoju televiziju s dogadjajem našalio. On predstavnicama aktuelne američke administracije po pravilu postavlja neprijatna pitanja, pa je njegov kolega primetio da u stvari i jeste kučkin sin. „Niko nije proverom utvrdio da to nije istina“, uzvratio je Dusi.

On je otkrio da ga je američki predsednik posle ispada pozvao telefonom i da su imali dobar razgovor : „Ništa lično, prijatelju“, rekao je predsednik SAD.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com