Dodik : RTS mi postavio sačekušu

Povodom objavljivanja snimka  neformalnog razgovora koji je pred početak emisije Oko vodio s voditeljem Gorislavom Papićem, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik optužio je Radio televiziju Srbije da je delovala iz zasede i zahvalio joj se za neprospavanu noć.

„Iz dela koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji je bio deo kratkog razgovora sa voditeljem Papićem, pred sam početak snimanja emisije, jasno se vidi da govorim o pojedinim članovima tima koji nisu bili na visini zadatka, ni u pripremi, ni u toku turnira (Srpska open), naveo je Dodik.

„Delujući iz zasede, RTS, iz njima znanih razloga, odlučila se u ovom slučaju, na ovako neprofesionalan način, delovati u formi sačekuše i time poljuljati moje inače visoko poverenje u tu nacionalnu medijsku kuću“, saopštava dalje predsednik Republike Srpske.

„Kao iskreni poštovalac Novaka Djokovića, kao tenisera i čoveka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srdjanu i Djordju uspeh u svemu. Napominjem da će u meni uvek imati prijatelja i poštovaoca i da taj moj odnos prema njima neće moći da ugroze nikakva podmetanja i medijski neprofesionalizam. RTS je izgubila nekoga, koji je, nažalost, mislio da ima nade za profesionalizam u medijima“, navodi se takodje u saopštenju Milorada Dodika.

„Izvinjavam se ako je spekulativni prikaz na mrežama povredio članove porodice Djoković. Mene jeste. Hvala RTSu za moju neprospavanu noć. Ne mogu da verujem da su to uradilu na ovako gnusan način“, saopštio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Na snimku o kome je reč, on komentariše teniski turnir Srpska open.

„Mada su, mogu ti reći, ovi Djokovići malo teški, u p…. m……. Ufff. Naši ljudi to emotivno doživljavaju, a kad uđeš u posao, auuu. Ciganlija poprilična, mogu ti reći. Oni saradnici njihovi, to, pa da izgubi u polu… četvrtinalu, a mi sve bazirali…“.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com