Slučaj Dodik ili slučaj RTS : Ilegalno objavljeni razgovor legalno snimljen?

Kako je krenulo, Ministarstvo unutrašnjih poslova bi uskoro moralo  da se preseli bliže RTSu, kako bi poreskim obveznicima  uštedelo neki dinar bar na prevozu.

Jer saradnici raznih grana naše policije, kako nas obaveštava sam RTS, guraće se i sudarati uskoro u toj kući.

Prvo se RTS baš obradovao što će finansijska policija da utvrdi da li ima osnova optužbama da su zaposleni na RTSu toj kući profesionalne usluge prodavali i preko svojih privatnih firmi i da li je tu za RTS bilo štete.

Pa se RTS naljutio i sam pozvao  Odeljenje za visokotehnološki kriminal MUPa i  BIA  da utvrde kako je ilegalno iz te kuće izašao snimak razgovora neformalno pred emisiju vodjenog izmedju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i voditelja Gorislava Papića.

Nama laicima, medjutim, nije jasno da li je Dodik LEGALNO SNIMAN?

Da li je trebalo da bude obavešten da su kamere uključene?

I kad gost RTSa ulazi u zonu kad treba da pazi šta radi i govori :čim udje u Takovsku? čim udje u zgradu RTSa? čim udje u studio?

I ako može RTS, koja će sledeća televizija pokazati da može i više?

I treba li ovaj presedan sve da nas uplaši?

U  kratkom razgovoru Dodik je, po mom mišljenju, blago ogovarao preduzeće Djoković.

Zato što su se u jednom zajedničkom poslu(teniski turnir Srpska open) emocije preduzeća Dodik sudarile s interesima preduzeća Djoković. Pa prvi, kad obožavaju, ne haju ni za milion, a drugi, kad posluju, grizu za svaki dinar.

Zbog ogovaranja preduzeća Djoković Dodik je probdeo noć. Umesto da se pomolio bogu da je sve što je rekao istina i samo istina, da su Djokovićima interesi ispred emocija, pa otišao da spava.

 

 

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com