HTC revolucija: Besplatna zamena telefona ukoliko se ošteti

Plan zaštite mogao bi da bude nova revolucija u svetu pametnih telefona. Upravo taj plan, zvaničnog imena Uh-Oh Protection Plan, osmislio je kineski gigant HTC u sklopu promocije najavljenog One M9 telefona.

Naime, ukoliko se vaš One M9 slučajno ošteti, na bilo koji način – primera radi ispustite ga na zemlju i ekran se razbije – HTC će vam potpuno besplatno zameniti uređaj. Sve što treba da uradite je da okrenete 1-800 broj i HTC će preko noći organizovati da dobijete novi telefon.

Zamena je moguća samo jednom u roku od godinu dana, a ukoliko vam zatreba druga zamena HTC će vam novi telefon dati uz značajan popust.

Međutim, tu nije kraj. Ukoliko u roku od godinu dana, koliko važi garancija za Uh-Oh Protection Plan, ne izvršite zamenu One M9 telefona HTC će vam dati popust od 100 dolara prilikom kupovine novog HTC uređaja.

Ako ste mislili da nema cake u ovoj ponudi, prevarili ste se. Da biste bili korisnik plana zaštite HTC-a pored kupovine One M9 telefona, za koji još nije poznato kada će biti u prodaji (svakako ove godine), morate biti vlasnik i njegovog prethodnika – One M8.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com