Smešna strana sveta: Pronadjite pravu Melaniju!

Kad se društvene mreže na nekog okome, nema mu druge nego da postane predsednik Amerike ili barem prva dama. Takva se strašna moć preselila na to nekontrolisano mesto.

Pošto su ih doveli na vlast, učesnicima na društvenim mrežama nema druge nego da mrze svog predsednika Amerike ili barem prvu damu.

I mrze je. Melanija Tramp je, izveštavaju klasični mediji, predmet opšteg podsmeha na društvenim mrežama. Pošto je sve drugo za podsmeh odavno iscrpeno, učesnici na društvenim mrežama su zaključili da ta pored Donalda Trampa uopšte nije Melanija nego njena dublerka. Prava Melanija se izležava na nekoj plaži i sakrivena iza ogromnih naočara za sunce, od kojih se ne rastaje ni kad sunca nigde nema, umire od smeha čitajući zajedljive komentare namenjene njoj, a u stvari dublerki.

Kad su društvene mreže otkrile da Melanija samo glumi Melaniju? Kad je Donald Tramp pre nekoliko dana neoprezno rekao: „Moja supruga Melanija, koja je slučajno baš kraj mene“.

Oooo, to je bilo dovoljno da se fotografija nastala tokom te izjave, na društvenim mrežama razloži na sastavne delove i analizira.

I evo šta se utvrdilo? Prvo, snimljena je pred trening centrom tajne službe u Merilendu koji se bavi zaštitom predsednika i prve dame, uključujući i angažovanje njihovih dvojnika – kad treba. Drugo, Melanija sa te slike ima širi nos nego ona Melanija koju su za prvu damu izabrali.

Pošto su društvene mreže nepobitno zaključile da Melanija na slici „uopšte ne liči“ na onu Melaniju, rasplamsala se diskusija o tome ko je dvojnica?

I evo kako je tu diskusiju video Frankfurter algemajne cajtung:

„Da li je tajna služba angažovala kao dvojnika pevač rok grupe „Aerosmit“ Stivena Tajlera? Ili je to ipak maskirani Džared Kušner? Nijedna teorija zavere nije previše apsurdna a da ne bi bila uzeta u obzir. Pa se bez ustezanja pretpostavlja da je umesto Melanije Tramp podmetnuta jedna ruska špijunka. A nos joj je tako veliki – pa jasno, kako bi u njemu mogla da se sakrije bubica za prisluškivanje“.

A da li je sam Tramp u svemu tome svesno ili beslovesno?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com