Šta smo vam rekli: Drama u Tajlandu traži filmski studio

Spasilačka akcija u Tajlandu i danas teče po planu, pa je počelo opuštanje i na društvenim mrezama širom sveta, pa se uveliko spekuliše ko će igrati glavne uloge u budućem filmskom hitu!

Danas se iz pećine izvlače najmladji dečaci, oni od 11 godina, a onda ostaje njihov fudbalski trener i spasioci koji se sa njima nalaze u pećini, uključujući jednog lekara, tako da sav rizik nije još otklonjen. Da se i ne govori o tome da je jedan spasilac poginuo i da će mesta za rad nekih drugih ne samo spasilačkih ekipa biti i zato što je na ulazu u pećinu istaknuto upozorenje da se u ovo doba godine ulazak ne preporučuje. Mada čuvara nema.

Prema analizi Frankfurter algemajne cajtunga, šereti su na društvenim mrežama već zaključili da je jedino sigurno da će Ilon Mask igrati samog sebe. On je na Tviteru objavio da je lično bio pred pećinom noseći svoju mini-podmornicu, ali se šef spasilačke misije zahvalio: „Nije potrebno“.

Prvog dana spaseni dečaci stari su izmedju 14 i 16 godina, a oni spaseni drugog dana izmedju 12 i 14 i njih su organizatori Svetskog fudbalskog prvenstva pozvali da prisustvuju finalnoj utakmici u Moskvi. Njihovi lekari su to morali da odbiju.

Šta da vam kažemo: svi elementi avanturističkog scenarija su tu, pa se neko još pita zašto svi sede pred televizorima i čekaju rasplet.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com