Učestvujte : Na Twitter – u se glasa da li da se vrati Tramp

Novi vlasnik društvene mreže Twitter Elon Mask ne odmara se.

Pošto je otpustio polovinu zaposlenih, pa se onda nekima izvinio i pozvao ih da se vrate, ukinuo rad od kuće i jedan slobodan radni dan mesečno, ukinuo  preostalim zaposlenima besplatan obrok, a stavio im u izgled produženo radno vreme, uveo plaćanje za autorizaciju naloga (7,99 dolara), Mask je sad prešao na rešavanje najpopularnijeg problema zvanog Donald Tramp.

Da li će se Donaldu Trampu ponuditi da svoj nalog vrati na društvenu mrežu Twitter, odlučiće se glasovima njenih korisnika, tako je odlučio Mask.

Donaldu Trampu je zauvek zabranjeno korišćenje naloga na Twitter-u i on sam je više puta saopštio da na tu društvenu mrežu nema nameru da se vrati, pošto je osnovao sopstvenu, na kojoj doduše ima neuporedivo manje pratilaca nego što je imao  na Twitter-u.

Donald Tramp je prošle nedelje objavio da će se kandidovati za kandidata Republikanske partije na predsedničkim izborima 2024.godine.

Pospremanje društvene mreže Twitter, koje preduzima Elon Mask, izaziva veliko uzbudjenje u američkom establišmentu i američkim i svetskim majnstrim medijima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com