Ekonomske Vesti na crnogorskom primorju: Šta je sa Miločerom?

Kad novinari Ekonomskih Vesti žele da dočaraju lepotu Krfa, čini im se da je najjednostavnije ovako: Krf ti je jedan veliki Miločer. E, obustavićemo upotrebu te metafore.

Sveti Stefan, vilu Miločer, hotel Kraljičina plaža kupio je ima deceniju grčki biznismen Petros Statis, poznat i kao crnogorski zet, a koju godinu kasnije je od slovenačke firme „Hit“ kupio i razradjeni hotel Maestral sa kazinom, u Pržnu. Hotel Maestral sa svojom kockarskom i spa ponudom živi, dok vas ulazak u Miločerski park mora iznenaditi.

Prvo nekadašnji tržni centar s leve strane pre ulaska iz Pržna u Miločerski park sad izgleda ovako:


Hotel Kraljičina plaža, za koji se nekad tvrdilo da je ekskluzivno odmaralište crnogorskih rukovodilaca, sad izgleda ovako:Prema obaveštenjima koja stoje na vratima, koriste ga samo zaposleni koji se upozoravaju na propisana ponašanja.

Grčki vlasnik navodno namerava da sruši Kraljičinu plažu i da tu sagradi hotelski kompleks!

Vila Miločer, kojoj ni ranije nije bilo lako prići, navodno je renovirana za ekskluzivne goste ali ni oko nje nema neke živosti.


Jedino što je u Pržnu ostalo sjajno kako je i bilo je riva koju je izgradio 1969. godine iseljenik u Ameriku Luka Mitrović (u Pržnu se valjda svi prezivaju Mitrović). A na Mitrovićevoj rivi sjajna je i dalje, po položaju naročito ali i po ljubaznosti osoblja , konoba „More“. Evo malo ambijenta i cena: 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com