Ljajić: Podeljeno svih 46.000 vaučera

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da je akcija podele vaučera građanima za odmor u Srbiji u potpunosti uspela, pri čemu je do juče opredeljeno svih 46.000 vaučera, koliko je predviđeno budžetom za ovu godinu.

ljajić

Ljajić je naveo da će, s obzirom na veliko interesovanje građana i ugostitelja iz čitave zemlje, akcija podele vaučera za korišćenje odmora u Srbiji biti realizovana i naredne godine.

Prema njegovim rečima, najtraženije destinacije za odmor uz vaučer su Prolom banja, Zlatibor, Banja Koviljača, Lukovska banja, Sokobanja, Vrnjačka Banja, Gornja Trepča i Sijarinska Banja.

On je objasio da su najviše interesovanja za vaučere pokazali stanovnici Beograda, Novog Sada, Pančeva, Niša i Kragujevca.

Po kategorijama stanovništva, najzainteresovaniji su bili penzioneri, koji čine 56 odsto od svih građana koji su se prijavili za vaučere, a slede zaposleni sa 34 odsto i lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) sa devet odsto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com