Hilari otkrila zašto Tramp jede u Mekdonaldsu

Uprkos prekomernoj težini i povišenom holesterolu, američki predsednik Donald Tramp se hrani hamburgerima jer strepi da ne bude otrovan!

Na ovogodišnjoj dodeli nagrade Gremi šou je imala i bivša prva dama Amerike i bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton.

Gospodja, koja umalo nije postala prva žena predsednik Amerike, čitala je kandidatima za nagradu Gremi i ostaloj publici deo iz knjige „Vatra i bes“, koja je napisana na osnovu insajderskih informacija iz Bele kuće. Izvor Stiven Benon, bivši savetnik aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa.

Šta je čitala umalo predsednica? Deo u kome se tvrdi da aktuelni američki predsednik jede fast food jer živi u strahu da bi mogao biti otrovan! Zato je znao tajno da zadje u Mekdonalds i medju anonimnim žderačima hamburgera nadje savršenu bezbednost.

Američki predsednik Donald Tramp, kako je utvrdjeno tokom nedavnog sistematskog pregleda, ima višak od 5 do 7 kilograma, ali fast food-a zasad ne želi da se odrekne. Umesto toga pije lekove za skidanje holesterola i svakog dana po jedan aspirin za preventivu posledica povišenog holesterola.

Tokom prošlonedeljnog susreta s nemačkim biznismenima u Davosu, veoma je pohvalio aspirin firme Bayer potvrdjujući da ga svaki dan pije. „Zasad mi pomaže“, rekao je Tramp.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com