Mediji traže objašnjenje: Ništa od razvoda, Melanija voli svoga Trampa

Njena popularnost je rasla ili padala u zavisnosti od toga da li je uskratila ili velikodušno dala ruku svom „make America great again“ mužu. Njihov je razvod bio medijski polugotova stvar.

Zato ništa logičnije nego da Independent  odmah zatraži komentar bivše prve dame Melanije Tramp.

Jer njena bivša savetnica i bivša prijateljica Stefani Vinston Volkof,  reklamira svoje memoare „Melania&Me“ tvrdnjom da bivša prva dama ne da se neće razvesti od svog Trampa, kako su njemu tokom celog predsedničkog mandata priželjkivali mediji, nego je najveća podrška njegovom egu i veličini.

„Osećala sam da je moja gradjanska dužnost da prestanem da je štitim i da spustim na zemlju najmisteriozniju prvu damu koju je svet ikad video“, rekla je Vinston Volkof za Hollywood Life podcast.

Ona je rekla da je posle svakog javnog nastupa prva osoba koja bi telefonom pozvala Trampa bila Melanija, da da injekciju njegovom egu.

„Verujem da je njihov  način da iskažu osećanja jednog prema drugom to da mu ona kaže koliko je divan i veliki bio“, tvrdi Vinston Volkof.

„Ona njemu kaže kako jeste, ali obavezno ga podigne i prihvati ono što on radi, jer to je ono što ona jeste“, rekla je bivša savetnica i bivša prijateljica.

„Nisam to razumela, ali kad vidite njihov kontakt očima i kako se zavode kroz taj pogled, to vam govori više nego bilo šta drugo“, kaže Stefani Vinston Volkof.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com