Smešna strana sveta : Da bi svet bio srećnije mesto bez Bajdena misli 51 % Amerikanaca!

Politički marketing je čudo.

Anketa koju je izmedju 9.i 11. aprila 2022.godine uradio američki Morning Consult poll medju 2005 američkih birača pokazuje da 51 odsto njih misli da bi svet bio bolje mesto kad Džo Bajden ne bi bio predsednik SAD.

Dakle, većina. Tanka, ali većina.

Da bi svet bio gore mesto da Džo Bajden nije predsednik SAD misli 40 odsto američkih birača.

Naravno, iz perspektive američkih birača, svetu bi najbolje činilo da na vlasti nije ruski predsednik Vladimir Putin : 83 odsto američkih birača misli da bi svet bio bolje mesto bez Putina.

Zanimljivo da je medju republikanskim biračima rezultat ankete sledeći : 83 odsto republikanskih birača misli da bi svet bio bolje mesto bez Putina, a njih 84 odsto da bi svet bio bolje mesto bez Bajdena!

Tu nije kraj iznenadjenjima, koja nudi ova anketa.

Da bi svet bio bolje mesto bez severnokorejskog lidera Kim Džong Una misli 78 odsto anketiranih američkih birača, a da bi bio bolje mesto bez kineskog predsednika Si Djinpinga misli 59 odsto američkih birača.

Da bi svet bio bolje mesto bez saudijskog prestolonaslednika Muhameda bin Salmana misli 37 odsto američkih birača.

Iz perspektive američkih birača, svetu najbolje čini izbor Volodimira Zelenskog za predsednika Ukrajine.

Da bi svet bio bolje mesto bez Zelenskog misli 13 odsto anketiranih, a da bi svet bio gore mesto da Zelenski nije izabran za predsednika Ukrajine misli 64 odsto američkih birača.

S obzirom da Vašington tvrdi da nema nameru ni da postavlja ni da smenjuje predsednike drugim narodima, anketa je stvarno vrlo poučna – za Ameriku.

Nas ostale je utvrdila u saznanju :da Bog nije smislio Ameriku, svet sigurno ne bi bio ovako smešno mesto. Da se zaceniš od plača.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com