Brižit o Melaniji: Virtuelna zatočenica Bele kuće

Ispašće na kraju da je jedini istinski rezultat dve važne evropske posete Beloj kući javno redefinisanje ličnosti jedne žene: Melanije Tramp.

Ona je virtuelna zatočenica, rekla je za francuski list Mond o svojoj domaćici Brižit Makron, žena francuskog predsednika Emanuela Makrona.

„Ona ne sme ni prozor na Beloj kući da otvori. Ne sme nos napolje da pomoli. Mnogo je više ograničena nego ja. Ja izlazim svaki dan u Pariz“, rekla je Brižit Makron i dodala da često posećuje svoju decu iz prvog braka i unuke.

Nikakvo čudo nije što Melanija Tramp izgleda tako mračno.

”Sve je komentarisano, prekomentarisano“, rekla je Makronova i dodala kako je Melanija Tramp „žena s mnogo karaktera, ali to nastoji da sakrije“.

Veoma je zabavna, rekla je supruga francuskog predsednika o prvoj dami Amerike i dodala kako su se zajedno mnogo smejale i da „imaju isti smisao za humor“. Melanija je veoma „prijatna, šarmantna, inteligentna i otvorena“, rekla je Makronova

Ona je rekla da i sama mora da „pazi šta će reći“.

„Imam utisak da je svaka reč suvišna reč. Stalno se osvrćem. To je najteži deo. Ne postoji slobodno vreme, vreme kad se možete osećati potpuno slobodno“, rekla je Brižit Makron za Mond posle trodnevne posete predsednika Francuske Beloj kući.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com