Plitvički hamburger

Fotografija „plitvičkog hamburgera“, kako je nazvano jelo koje je na Plitvičkim jezerima gostu poslužilo osoblje sa dva parčeta hleba umesto hamburger peciva, pa ga naplatilo kao klasičan hamburger od 500 dinara, ne samo da je izazvao burne reakcija na društvenim mrežama, pogotovo fejsbuk stranici „Hrvatske tragedije“, koja je fotografiju objavila, već i na samim Plitvičkim jezerima.

hamburger

Glasnogovornik Plitvičkih jezera Ognjen Borčić kaže da ne može da veruje da se tako nešto dogodilo.

„Ovako nešto dogodilo nam se prvi put, još ne znamo zašto, ali ćemo doznati jer od jutra interna kontrola istražuje slučaj. Pomisli smo da je to možda neslana šala nekog od mlađih radnika, ali ne možemo verovati da se neko šali s poslom u današnje krizno vrieme. Možda se sve dogodilo u poslepodnevnim satima, pa je nestalo potrebnih sirovina, ali se onda trebalo drugačije postupati, dati zamenski proizvod i drugačije naplatiti. Zatečeni smo neozbiljnim ponašanjem pojedinca koji je takvim svojim neodgovornim ponašanjem na kocku stavio ugled svetski poznatog bisera“, rekao je Borčić.

waterfalls at Plitvicka Jezera National Park

On je dodao da radnik koji je napravio propust neće biti otpušten, ali će ga upozoriti da takvo ponašanje nije prihvatljivo.

One thought on “Plitvički hamburger

 • 15. jul. 2015 at 09:08
  Permalink

  Jbt pa šta fali,
  hamburger ko hamburger.
  Ima hleba, ima salate, ima sve šta treba, zakerala mogu uvek da nađu manu.
  A kao kad nisu tamo, onda ne jedu hleb? Mhm.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com